Tábor Horní Suchá 2009

07.09.2009 11:15

O letošní účasti na táboře jsem dlouho uvažovala, protože jsme měli jet na pasení oveček k Lukymu Vaňourkovi na Šumavu, ale nakonec z toho sešlo.

Jako každý rok jsme na táboře měli výcvikářky Katku Džumanovou a Ádu Slezákovou, kterým bych chtěla poděkovat za trpělivost, kterou s námi měli.

Holky na tábor připravili mnoho nových věcí, které nás chtěli naučit. Trénovali jsme hlavně otočky, náběhy na slalom a hlavně věci, které nám až tak nejdou.

Letos jsem brala Betku už jenom na dovolenou, protože už taky má své roky a tak ji nechávám pomalu odpočívat. Za to Emma dřela celý týden a šli vidět velké pokroky. Emma je šikovná ale ještě roztěkaná a tak občas se stane, že se netrefí mezi první a druhou tyčku ve slalomu a podobně.

                                                                

           

V úterý večer jsme měli velké grilování a tak nebylo možné abych vstala ve středu včas na hry, které holky vymyslely pro psovody. Hry se konaly bez psů a začátek byl už v 9 hodin což pro mě nebylo možné vstát.

Jinak se tábor vyvedl a i počasí nám letos přálo, jezdili jsme se koupat ke karvinskému moři, na Těrlicko a na trénincích jsme běhali v plavkách.

Letos také byla hojná účast Poláků, přijela Ola s hexou, Božena s Přemkem a jejich krátkosrstou kolií Ariesem, Monika s Fionou a další….

Jediná účastnice z Polska, která nám letos chyběla byla Goša se svými boxery a bulteriéry.

 

Ještě jednou děkuji všem kdo tam byli za super strávený týden mezi pejskařema, kteří se opravdu umí bavit nejenom o psech a nesmím zapomenout a mou ženu Verču, bez které by tábor nebyl to co byl…. :-)

 

 

 

Vyhledávání

Novinky

07.09.2009 11:21

Článek Horní Suchá

V Akcích naleznete konečně článek z tábora v Horní Suché
29.07.2009 13:22

6. - 12.7.2009 Tábor horní suchá

Ve fotogalerii najadete pár fotek z našeho boje na táboře :-)). Za fotky děkuji Lence Blachové (Wami) Článek napíšu později až nebudu sedět celý den v práci nebo se psama u vody.    
29.07.2009 13:12

Do fotogalerie přidány fotky z kurzu canisterapie ve Větřkovicích

foto zde
24.05.2009 21:15

Betuška s Adélkou dneska splnili zkoušku z canisterapie

 Tento víkend jsme prožili se supr lidma ve Větřkovicích u Opavy a dělali jsme zkoušky z canisterapie. Naše holky byli moc šikovné a zvládli to na jedničku. Více se dozvíte až se vyspíme jelikož máme docela velký spánkový deficit :-))
18.04.2009 14:43

Agility trenink

Ve fotoalbu najdete nové fotky z tréninku agility v Horní suché